BUTON-INC

Echipele Noastre De Construcții Sunt La Îndemână Pentru A Vă Ajuta În Fiecare Zi

Aveți un proiect de construcție cu care să vă putem ajuta?

Pasiune Și Dedicație

Suntem o echipa de specialiști care avem scopul de a satisface necesitățile fiecărui client în parte. Rezultatul final este ceea ce ne unește în fiecare zi. Indiferent de situație păstrăm un standart de calitate și deservire înaltă al lucrărilor noastre astfel asigurăm satisfacție maximă al clienților. Fiecare parte a lucrării este monitorizată de către noi urmând procedurele corecte și standartele de calitate. Relația de prietenie dintre noi și clienți mereu a fost punctul nostru forte în baza căruia se creea încrederea si loelitatea clienților față de Buton INC. Putem scrie zeci de mii de texte despre cum suntem, calitățile noastre pozitive, dece sa ne alegeți pe noi etc, dar mereu am fost și suntem de părerea că cea mai bună caracterizare de sine este rezultatul lucrurilor pe care le facem. Lăsăm prioritate rezultatelor să vă vorbească despre noi. BUTON INC – INVESTEȘTE AZI, PENTRU CONFORTUL DE MÂINE “Construim Inspirația În Inimele Voastre”

Echipa "BUTON-INC"

Suntem mândri să vă prezentăm specialiștii noștri.

54190750_256644185273203_5012707406912684032_n

Butnaru Ion

Director General
photo-1544005313-94ddf0286df2

Mînzu Valeria

Designer
human-portrait-nature-focus

Pumba Dumitru

Inginer Electric
Portrait-Mael-Pontoreau-1040x740-C-UB_Grande

Ursu Ștefan

Inginer în Construcții

Vorbește cu noi - Noi suntem aici ca să te ajutăm

Dacă aveți nevoie de un suport informațional sau doriți să primiți mai multe detalii despre serviciile noastre puteți lăsa datele dvs și noi revenim cu un apel.

Parteneri de încredere

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco.