Electricitate

Echipele Noastre De Construcții Sunt La Îndemână Pentru A Vă Ajuta În Fiecare Zi

Aveți un proiect de construcție cu care să vă putem ajuta?

Electricitate

Electricitate Sistem electric la domiciliu: cum să interveniți în siguranță Orice intervenție electrică pe care intenționați să o efectuați trebuie să pună întotdeauna pe primul loc siguranța dvs. și a altora. Sistemele conforme oferă o anumită protecție, dar acest lucru nu ne dă dreptul să nu luăm toate măsurile de precauție. Înainte de orice intervenție, chiar și cea mai banală și mai simplă, este necesar să deconectați tensiunea la comutatorul general sau la contor. Un sfat bun de urmat este să puneți un post-it pe comutator cu inscripția: nu puneți tensiunea înapoi! În utilizarea normală ne amintim că mâinile ude și desculț sunt un amestec potențial periculos Dacă atingeți un fir electric viu sau introduceți un corp conductor într-o priză în timp ce îl țineți în mână, corpul uman poate fi supus trecerii unui curent electric care pune viața în pericol. Dar cel mai bine e sa economisiti din timpul dvs si sa cedati locul specialistilor cu experienta sa faca acest lucru in locul dvs. Decizia de a vă renova casa nu înseamnă doar schimbarea podelei geamurilor, ci și reînnoirea sistemelor învechite sau care funcționează prost. De fapt, în cazul sistemului electric, acesta trebuie adaptat nevoilor unei case din ce în ce mai inteligente, în care automatizarea locuinței are un rol central. Având un sistem electric nou și funcțional obtineti îmbunătățirea aparatelor de uz casnic și facilitarea în utilizarea acestora. Există trei tipuri: 1. Sistem electric de bază: este cel mai simplu de realizat și constă din dispozitive de salvare, termostat și interfon. În plus, în interiorul panoului electric există posibilitatea extinderilor de 15%; 2. Sistem electric standard: pe lângă performanța prezentă în cea de bază, aceasta este mai versatilă și mai sigură datorită mai multor prize. În special, este proiectat pentru protecția casei, deoarece are un sistem de alarmă, un interfon video, dar mai presus de toate dispozitivele care reduc consumul; 3. Sistem electric de automatizare la domiciliu: mult mai avansat decât celelalte două se concentrează pe confort, deoarece este capabil să gestioneze 4 funcții inteligente, cum ar fi telecomanda, sistemele de alarmă, scurgerile de gaze și inundațiile.

Dar venim cu un simplu sfat, lăsați aceste lucrări pe mâna unei persoane experte! Buton INC oferă idei originale si cele mai bune prețuri în raport cu calitatea pentru lucrări în electricitate ca decor pe pereți, pe tavane sau poate chiar pe fațada casei. Experiența pe care am acumulat-o pe tot parcursul anilor va oferă sa implementarea în realitate a orice ce va doriti. In galleria noastra aveti poze cu lucrari effectuate unde puteti intalni exemple de lucrări și decorațiuni pentru locuința dvs.

Lucrări efectuate

Parteneri de încredere

Doar cu parteneri de încredere poți creea lucruri într-adevăr exclusive. Rezultatul final este produsul specialiștilor cu experiență și partenerilor de încredere ce asigură calitatea – echipa Buton INC.