MODELARE / BASORELIEF

Echipele Noastre De Construcții Sunt La Îndemână Pentru A Vă Ajuta În Fiecare Zi

Aveți un proiect de construcție cu care să vă putem ajuta?

Modelare și Basorelief

Basorelief reprezintă de fapt un gen de sculptură care poate fi imprimată, gravată sau modelată pe hartie, perete, tavan, casă, etc. În basorelief, figurile sunt prezentate în relief pe un fundal cu care acestea fac un corp comun, ieșirea în volum față de fundal creând efectul 3D. Basorelieful este o tehnică a sculpturii care poate fi pusă în aplicare practic pe orice suprafață. Începând cu secolul XX, basorelieful a devenit o parte importantă a arhitecturii, astfel de opere de artă le puteți întâlni cel mai des pentru decorarea clădirilor ce provoacă un efect al antichității. Cele mai deseori pentru lucrari interne basorelieful este executat din gips, piatra, polestiren sau lemn. Proiectat și sculptarea modelelor 3d basorelief personalizate: Serviciul oferit pornește de la o imagine (fotografie sau desen) furnizată de client sau de la ideea clientului cu o precizie de pina la 0.10 mm la 1 m. Dispunem de o experiență vastă cu standarte Europene, în baza căreia vă putem oferi o consultație corecta fără ca dvs să cheltuiți inutil bani și timp.

Pornind de la aceste date, dezvoltăm un model tridimensional al reliefului care poate fi apoi redat (și apoi exportat într-o imagine) sau exportat în diferite formate 3D pentru gravare sau imprimare. Toate modelele 3D sunt personalizate de noi pentru pornind de la zero sau de la imaginile de referință dorita care ulterior poate fi personalizata cu initiale, nume, logouri,simboluri, imagini, portrete astfel incit acestea sa reprezinte solicitarea exacta a clientului. Termenul de execuție și prețurile sunt calculate cu fiecare client în parte în raport cu tipul de lucrarea și complicitatea acesteia. Avem un portofoliu foarte bogat de modelare și basorelief unde puteți vizualiza exemplele lucrărilor efectuate.

Lucrări efectuate

Parteneri de încredere

Doar cu parteneri de încredere poți creea lucruri într-adevăr exclusive. Rezultatul final este produsul specialiștilor cu experiență și partenerilor de încredere ce asigură calitatea – echipa Buton INC.