Pereți și tavane

Echipele Noastre De Construcții Sunt La Îndemână Pentru A Vă Ajuta În Fiecare Zi

Aveți un proiect de construcție cu care să vă putem ajuta?

Pereți și Tavane

Fiind obișnuiți cu vechiul design cum ar fi pereți colorați asociați cu tavane albe sau neuter cu siguranță ve-ți avea dorința de a schimba interiorul într-un design nou. Echipa noastră vă poate ajuta să realizați visele în realitate. O nouă tendință își face drum și anume inversarea modului tradițional de a picta pereții unei camere: tavan colorat și pereți albi sau chiar tavan colorat și chiar pereți colorati, contribuind la transformarea interiorul în unul de nerecunoscut! Tavanul se accentueaza pentru a recupera locul pe care îl merită, trecând de la tavanul simplu la un adevărat numit și "al cincilea perete", camera va avea un aspect cu totul nou: dacă doriți să faceți o schimbare radicală în casă dvs, vopsirea sau modificarea tavanului ar putea fi o soluție excelentă. Nu trebuie să vă gândiți la vopsirea întregului tavan, de exemplu: delimitarea unui anumit spațiului cu o porțiune colorată este o modalitate excelentă de a izola o parte a camerei în dependență de atmosfera pe care doriți să o acordați. Un exemplu ar fi colțul de bucătărie, un birou, zona de dormit sau chiar intrarea: culoarea tavanului va ajuta la separarea spațiilor și la delimitarea funcției acestora. Percepția spațiului cu tavan colorat: Dacă alegeți să pictați tavanul într-o culoare închisă, efectul pe care îl veți obține va fi o coborâre a camerei și o mărire consecventă a perimetrului; prin urmare dacă spațiul pe care îl aveți la dispoziție este deosebit de mic, ar trebui să alegeți să întunecați tavanul pentru a îndepărta pereții. Această ar fi o soluție ideală pentru un dormitor pentru copii sau maturi, precum și pentru a simula efectul cerului pe tavan.

Pentru a da efectul unui tavan înalt, vă recomandăm să folosiți nuanțe mai deschise și mai moi, care la rândul său vor ridica nivelul camerei. În acest caz partea mai puțin pozitivă este că lățimea camerei va fi redusă în consecință. O soluție mai deosebită și mai inovativă este adăugarea unei benzi perimetrale înalte de 40 cm, în același ton cu tavanul: acest lucru va crea un efect de „capac” foarte confortabil și dinamic. O altă posibilitate este de a combina culoarea tavanului cu cea a podelei: un dialog special care creează o atmosferă caldă și primitoare. Fie că este prin analogie sau prin contrast, metaforic vorbind tavanul și podeaua se uită unul la celălalt și ne înconjoară rămâne doar să alegeți cum să le relaționați. Dacă decideți să pictați ceilalți patru pereți ai camerei cu aceeași nuanță a tavanului, veți obține un micro mediu separat de restul casei. Una dintre soluțiile pe care le putem oferi este tavanul decorat și colorat: culoarea, de fapt, este capabilă să reâmprospăteze decorațiunile tavanului și să creeze o combinație minunată de vechi și modern. Dacă aveți un coridor foarte lung la intrarea în casa dvs., puteți colora peretele de la capătul coridorului și o parte a tavanului: pentru efect optic, coridorul va fi mult mai scurt pentru dvs. și oaspeții dvs sau invers, prin urmare dintr-un coridor scurt vezi obtine o iluzie o ptica a unui coridor lung.

Lucrări efectuate

Parteneri de încredere

Doar cu parteneri de încredere poți creea lucruri într-adevăr exclusive. Rezultatul final este produsul specialiștilor cu experiență și partenerilor de încredere ce asigură calitatea – echipa Buton INC.